Οι επιχειρήσεις επεξεργασίας τροφίμων είναι ευάλωτες στην προσβολή από έντομα ή τρωκτικά γιατί συνήθως βρίσκονται σε αστικό περιβάλλον και διαθέτουν αποθήκες με δεκάδες διαφορετικά είδη από πολλούς προμηθευτές. Επίσης το γεγονός ότι εδώ το τρόφιμο επεξεργάζεται χωρίς την προστατευτική του συσκευασία κάνει το χώρο της κουζίνας ένα πόλο έλξης για όλα τα παράσιτα.
Προσφέρουμε
Τεκμηρίωση ISO & HACCP με πλήρη φάκελο απολυμάνσεων
Πυκνό δίκτυο σταθμών ελέγχου
Εκτέλεση εργασιών σε ωράριο εκτός λειτουργίας
Εκπαιδευμενο και με κατάλληλη ένδυση για χώρους τροφίμων προσωπικό