Επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών λειτουργούν κάτω από αυστηρούς κανόνες υγειονομικών διατάξεων και πολλές φορές ακολουθούν συστήματα ασφάλειας τροφίμων HACCP.
Σε αυτούς τους χώρους είναι ανάγκη να δούμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά σε σχέση με το προϊόν, τις α ‘ ύλες, τα υλικά συσκευασίας, το χώρο και το περιβάλλον της μονάδας παραγωγής.
Προσφέρουμε
Τεκμηρίωση ISO & HACCP με πλήρη φάκελο απολυμάνσεων
Διπλή ζώνη δολωματικών σταθμών
Πυκνό δίκτυο σταθμών ελέγχου
Εκτέλεση εργασιών σε ωράριο εκτός λειτουργίας
Εκπαιδευμενο και με κατάλληλη ένδυση για χώρους τροφίμων προσωπικό